[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”1387″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”15px” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Onze Koningin van de patisserie, Mama Eurice, staat vandaag voor jou in de keuken heerlijk te koken. Dat ze fantastische taarten en koekjes bakt wisten we natuurlijk al. Maar wist je ook dat in haar hartige Portugese gerechten bomvol smaak en liefde zit? Vanaf 28 tot 30 maart kun je haar Portugese Charutos (sigaartjes van kool gevuld met gehakt of gemengden groente) uit Mama’s Koelkast afhalen. Tot zo![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]