[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”1299″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”15px” box_shadow=”small_depth” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Dit is onze stralende Mama Jane.
Van haar gerechten maakt ze een feestje en zorgt ze altijd voor iets #extra‘s.
Wist je dat haar potjes Surinaamse Pickle chutney in Mama’s Koelkast staan? Mama Jane heeft binnenkort nog meer lekkers voor je in petto. Houd onze koelkast in de gaten!
#mamaskoelkast #homemadefoodwithlove #mamasfoodisthebest #Mama2GoUtrecht #afhaalmaaltijden #catering[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]