Gezellig samen eten ziet er tegenwoordig heel anders uit. Mama heeft niet meer dagelijks 80-120 lunchgasten, grote feesten en partijen zijn ook niet meer aan de orde. 

 

Gelukkig is mama flexibel en zijn er veel oplossingen te bedenken die netjes binnen alle maatregelen vallen! Catering op afstand is voorlopig de toekomst, en mama is hier goed mee aan de slag gegaan. Ten tijde van de lockdown van het bedrijfsleven zijn we al snel begonnen met onze Zoom meeting ontbijt en lunch service. Mama’s bezorgers gingen allemaal op pad om te zorgen dat groepen van 10 tot 25 collega’s allemaal tegelijk een ontbijtje of lunch in huis hadden om samen van te genieten tijdens de Zoom meeting. Binnen Amsterdam kunnen we duurzaam bezorgen op de fiets, maar in andere steden is er ook genoeg mogelijk.

Met liefde komt mama jouw catering op afstand brengen in bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Mama’s bezorgteam levert zelfs catering op afstand in Groningen en Eindhoven!

Team Mama’s Koelkast en de kokende mama’s houden elkaars gezondheid in de gaten en dankzij de ruime keuken en eetkamer (160m2) kunnen we makkelijk gepaste afstand bewaren. Mama werkt altijd volgens de protocollen van HACCP en op het moment vullen we dit aan met handschoentjes en desinfecterende middelen.

Coronaproof catering heeft veel opties, hier een greep uit mama’s aanbod:

Bedrijfsborrels en kerstcatering op afstand

Zo rond de feestdag kriebelt het om gezellig samen te komen, maar de mogelijkheden daarvoor zijn beperkt. Om je collega’s of werknemers toch te verwennen kun je een virtuele kerstborrel houden, of een bedrijfsfeest op afstand! 

Mama brengt iedereen hapjes of gerechten naar keuze, veilig tot aan de deur bezorgd. Dieetwensen en allergieën kunnen we moeiteloos meenemen in het menu, want met meer dan 20 verschillende keukens, heeft mama altijd een passende oplossing.

Feestelijke borrelboxen of een kerstdiner op afstand met je team? Mama regelt het, kleedt het aan en bezorgt het bij je collega’s.

Bij alle menu’s maken de mama’s ook bijpassende drankjes, met of zonder alcohol. Zo hebben we bijvoorbeeld Libanese rozenlimonade, Surinaams gemberbier of Marokkaanse wijnen. Heerlijk bij het bedrijfsfeestje via Zoom of Teams!

 

 

 

Bedrijfscatering en kantoorlunch

Bedrijfscatering

Crew catering, kantoorlunch en de dagelijkse lunchservice in ons bedrijfsrestaurant, mama heeft er ruim ervaring mee! Nu thuiswerken eerder regel dan uitzondering is, zitten er vaak minder collega’s op kantoor. Kantines zijn dicht en de opties voor een lekkere lunch zijn beperkt. Gelukkig catert mama ook bij jou op kantoor! 

Heb je bijvoorbeeld zin in:

  • Gezond belegde broodjes, bijvoorbeeld met gegrilde groente of sticky pittige tempeh/kip.

  • Huisgemaakte spreads en dips, zoals hummus, zaalouk of Surinaamse aardappelsalade, geserveerd met brood en crackers om te dippen.

  • Salad bowls, met spannende smaken uit mama’s keukens! Bijvoorbeeld de Marokkaanse salad bowl met geroosterde ras-el-hanout kikkererwten.

  • Wraps met gezonde vullingen, denk aan kruidige couscous of salad rolls van rijstpapier met veel groente, garnalen en Vietnamese dip.

  • Warme opties zoals huisgemaakte soepen, Indiase pompoensoep en verse tomatensoep zijn favoriet!

Heb je speciale wensen? Overleg met mama, we komen er altijd uit. Ook dieetwensen en allergieën zijn geen probleem.  

Bezorging en afhalen zijn beide mogelijk, voor bezorgen rekent mama een vergoeding afhankelijk van de afstand. 

Catering voor feesten en partijen

Kijk een naar onze pagina met reviews om te lezen wat onze gasten van mama’s catering vinden. Het verzorgen van prachtige buffetten, live cooking en uitgeserveerde diners is met stip mama’s favoriete manier van catering. Door de corona-maatregelen van het RIVM zullen er voorlopig geen grote bijeenkomsten zoals huwelijk of bedrijfsfeest plaatsvinden. 

 

Toch zijn er mogelijkheden om een bedrijfsborrel of familiefeest te houden. In de buitenlucht, met genoeg afstand en huishoudens apart. Mama verzorgt hier graag catering voor en denkt met je mee over een coronaproof uitvoering van een buffet of borrel. Warm of koud, door ons geserveerd of alleen afgeleverd, het kan allemaal! Neem contact op voor de mogelijkheden.