Video afspelen

Mama’s Koelkast kookt bij Seats2Meet

Mama's Koelkast komt naar jou toe

Op zoek naar bijzondere catering?

Wilt u de gasten van uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft, borrel of jubileum méér geven dan alleen eten? Vertrouw dan op onze mama’s! Want naast de lekkerste gerechten, serveren onze mama’s de mooiste verhalen over hun recepten en de geschiedenis ervan. Met eengrote glimlach en een portie gastvrijheid die je normaal alleen in huiskamers vindt.

Soorten catering

Bedrijfs Catering

Mama’s Koelkast kan de dagelijkse lunch van jullie werknemers verzorgen. Een kleurrijkmenu bereidt door onze Mama’s, dat wil toch iedere werknemer!​

Buffet Catering

Organiseert u een seminar, reünie, feestje of jubileum? Buffetcatering is een mooi alternatief voor een geserveerd gangendiner. Wij weten wat mensen beweegt en faciliteren met onze vriendelijke Mama’s de gezellige dynamiek van een lopend buffet.

Huwelijks Catering

U vindt Mama’s Koelkast als huwelijkscateraar tot in de verste uithoeken van ons land. Wij weten als geen ander hoe we iedereen van uw unieke dag kunnen laten genieten met u als stralend bruidspaar in het middelpunt.

Event Catering

Op het gebied van evenementencatering zijn we van vele markten thuis. Als cateraar van feesten door het hele land richten wij het menu en de aankleding in naar gelang het gevoerde thema. Wij doen catering voor bijeenkomsten tot maar liefst 1000 personen, terwijl onze aanpak altijd persoonlijk blijft.

Crew Catering

Crewcatering is een vak apart. Tijdens een draaidag is uw team bezield en hard aan het werk, vaak onder flinke tijdsdruk. Wij begrijpen het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet. Onze attente en persoonlijke service gecombineerd met ons kwaliteitsaanbod zorgt ervoor dat de crewleden zich ontspannen kunnen opladen voor hun volgende taak.

Party Catering

Fuif, borrel of receptie; hoe u uw feest ook wilt noemen, bij Mama’s Koelkast zit u goed. Met onze partycateringservice geven wij extra glans aan elk soort feest in de Randstad of daarbuiten. Naast hapjes en drankjes kunt u ook de aankleding aan ons overlaten. Wij weten wat nodig is om er een geslaagd feest van te maken.