Mama’s opleiding

Ben jij een mama met passie voor koken?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Professionele kookmama worden?

Van je passie je werk maken, dat wil toch iedereen. En wanneer die passie koken is, dan zijn we op zoek naar jou. Al 9 jaar lang leidt Mama’s Koelkast Academy moeders op tot zelfstandig ondernemer in de foodsector Wij helpen jou op weg om je ambities te combineren met je skills in de keuken. Zo kun je je authentieke gerechten delen met betalende klanten en opdrachtgevers.

In de opleiding

  • Verschillende vormen van catering
  • HACCP en voedselveiligheid
  • Presentatie, communicatie en marketing
  • Ondernemerschap, sales en financiën
  • Gezond en duurzaam
  • Kookworkshops
  • Foodtruck
  • Productontwikkeling

De lesstof

In de modules combineren we de lesstof met praktijkvoorbeelden en leuke opdrachten. Ondertussen werken we samen aan jouw empowerment, zodat je als vrouwelijke ondernemer helemaal in je kracht staat. De opleiding sluit af met een eindexamen in de praktijk, waar je alles dat je hebt geleerd gaat toepassen door een catering, kookworkshop of foodtruckdag zelfstandig uit te voeren. Na het afronden van de Academy ben je helemaal ready voor het ondernemerschap, met een stappenplan voor je nieuwe bedrijf. Je krijgt een diploma van Mama’s Koelkast Academy en kunt met onze begeleiding ook je HACCP certificaat halen.

Na de opleiding ondersteunen we je in het vinden van je afzetmarkt en blijft Mama’s Koelkast altijd klaarstaan voor hulpvragen en advies. Ook kun je bij ons opdrachten uitvoeren om ervaring op te doen met catering, in de foodtruck en tijdens kookworkshops.

Empowerment door moeders op te leiden
tot zelfstandig ondernemer in de food sector

Meld je aan als Mama!

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier in, hierna zullen wij contact met je opnemen en je uitnodigen voor de introductie- en selectiedagen.

Alle bijeenkomsten van Mama’s Koelkast vinden plaats in grote ruimtes om veilig met 1,5 meter afstand samen te komen.