Onze reviews

Dit vinden onze klanten van Mama’s Koelkast.

Natuurlijk zijn we ook erg blij als jij jouw ervaring met ons wilt delen en een review voor ons wilt schrijven!

No Title

5.0 rating
24 April 2018

Super, heerlijk eten met fantastisch kokende ladies authentiek uit hun land! Aanrader. Eet en geniet!

Annet Groen

Ontzettend lekker eten!

5.0 rating
23 April 2018

Heb al van een aantal gerechten mogen genieten en ik ben erg enthousiast! Erg leuk en lekker om maaltijden van over de hele wereld te proeven!

Lonneke Idema

Heerlijk!

5.0 rating
21 February 2020

Tijdens een kennissessie-dag hebben mama Emel en mama Aaliyah gezorgd voor een heerlijke lunch! Voor zo’n 60 collega’s hadden zij meerdere hapjes voorbereid die ter plekke met veel enthousiasme werden uitgeserveerd door mama Emel en mama Aaliyay. We hebben gesmuld en het zag er bovendien schitterend uit. Lieve mama’s, dank je wel voor het meedenken en alle heerlijkheden!

Yvonne Schaafsma

Verwachting overtroffen !

5.0 rating
11 July 2019

Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb, geen doorsnee catering, precies wat we wilden. Heel leuk persoonlijk contact en ze denken met je mee. Samen een leuk Surinaams menu samengesteld wat binnen ons budget paste met een aparte maaltijd voor iemand met een best ingewikkelde voedselallergie. De ingrediënten en kruiden zijn vers, presentatie heel verzorgd en Olalaaa….die sambal en huzarensalade : geweldig ! Zeker voor herhaling vatbaar, ennuhh…misschien ga ik wel een workshop doen.

Annemarie Vos

Die sambal! Die kip!

5.0 rating
7 July 2019

Ons familie weekend was dit jaar in Epen: op het randje van Nederland in Zuid-Limburg. Voor de mama’s niet te ver om heerlijk te komen koken in het groepsverblijf. Echt heerlijk Surinaams gegeten mooi gedecoreerd en aangekleed met een het mooie verhaal van Aaliyah en mama Jane. Aanrader dus!

Josephine Dries

Super smaakvol!!

5.0 rating
27 May 2019

Voor een familiedag hebben we een Marokkaans buffet aangevraagd bij Aaliyah. Voor de meeste familieleden een onbekende keuken. Met enthousiasme en goede zorg werd dit aan huis bezorgd en uitgestald. Met evenveel enthousiasme werd het eten ontvangen. Wat hebben we lekker gegeten! Super smaakvol allemaal!! Dank je wel Aaliyah

Rolf Soldaat

Heerlijke lunch

5.0 rating
23 May 2019

Mama’s koelkast stond vandaag op mijn werk in Amsterdam. Ik heb een heerlijke lunch op uit Mozambique. Wat een super leuk concept!

Joyce de Lange

Het PR Bureau

5.0 rating
22 February 2019

Aaliyah en Mama Jane hebben een lunch bij ons op kantoor verzorgd en het was werkelijk waar fantastisch! Aan alles was gedacht, tot in de puntjes verzorgd en bovenal héél erg lekker. Aaliyah en Mama Jane zijn lieve, gastvrije dames. Heel fijn om door hen verwend te worden met allerlei lekkernijen tijdens de lunch. Hartelijk bedankt en hopelijk tot snel!

Emilie

Super lekker!

5.0 rating
28 January 2019

Super leuke Surinaamse workshop gehad van mama Jane en ook het eten was heerlijk! Echt een aanrader!

Simone

Super lekker!

5.0 rating
28 January 2019

Heerlijke Surinaamse kookworkshop gehad van mama Jane! Het eten was ook super lekker, zeker een aanrader!

Simone

Heerlijk!

4.0 rating
23 January 2019

Met een groep van 12 de kook workshop,verzorgt door mamma Jane, gehad. Het eten was overheerlijk en we hebben nog dagen van de noodles kunnen eten. Zeker een aanrader!

Marij

Genoten!

4.0 rating
21 January 2019

Een gezellige avond kunnen genieten van Mama Jane met haar overheerlijke Surinaamse recepten!

Sanne

Verrassend

5.0 rating
12 January 2019

Vandaag werd ik traditiegetrouw verrast door mijn zussen, schoonzussen en mijn dochter omdat ik de leeftijd van zestig jaar bereikt heb. Omdat ik onlangs in Marokko op vakantie geweest ben hebben ze gekozen voor een kookworkshop Marokkaans koken bij Mama’s Koelkast. Wat een heerlijke middag is dit geweest. Aaliyah gaf ons samen met haar vriendin Sara uitleg hoe we aan de slag konden gaan. In groepjes hebben we een heerlijke maaltijd gemaakt. Aaliyah en Sara stonden ons bij daar waar het nodig was. En natuurlijk mochten we aansluitend genieten van onze Marokkaanse maaltijd. Ik heb ontzettend genoten van mijn verjaardag, het was allemaal heel prettig verzorgd en bovenal super gezellig en nog leerzaam ook. Een geweldige formule Mama’s koelkast. Zeker iets om vaker te gaan doen. Ik kan het iedereen aanraden om op deze manier kennis te maken met andere eetculturen. Bedankt voor de fijne middag. Deth

Deth Kwaks

Geweldig

4.0 rating
8 December 2018

Geweldige service en erg betrokken en aardig!

Stephanie

Geweldig!!

5.0 rating
8 December 2018

Heerlijk eten en ontzettend vriendelijk mensen!! Genoten! Dank!!

Roos

Goed gegeten

3.0 rating
8 December 2018

Lekker gegeten en goeie service! Was top

Lievemijn

Top avond

5.0 rating
8 December 2018

Hele lieve mama’s, leuke sfeer en lekker eten! Toppers

Puck

Top avond!!

5.0 rating
8 December 2018

Heerlijk eten en super goed verzorgd!!

Fleur

Groot succes

5.0 rating
6 December 2018

De mama’s hebben een hele grote bijdrage gehad aan een top avond! Het eten was heerlijk en de mama’s waren ontzettend betrokken en behulpzaam!

Nadine

Was top

5.0 rating
5 December 2018

Alles was perfect geregeld; aanrader!

Isabelle