Reviews

Wat onze blije en tevreden eters zeggen:

“Heerlijk authentieke soulfood!! Geweldig concept en een absolute aanrader als je op zoek bent naar een originele cateraar! Je diner wordt een echte beleving voor je gasten en je smaakpappillen!”

Noreen Goa
Koning Aap Amsterdam

“Wij hebben er ook enorm van genoten en jullie en jullie heerlijke eten hebben de dag helemaal compleet gemaakt!”

Daphne
Bruid

“Hi Mama’s Koelkast, the event went very well and our audience gobbled up Mama Lilly’s bites!”

Karina Hof
Bocca

“Geweldig!!!! Zo lief, zo lekker! Bij mijn feest waren Alijah, Ellen en Zora de koks, alles kon!! Misschien heb ik hun namen niet helemaal goed, ik wil alleen maar vertellen: ik heb mama’s koelkast gekozen omdat ik hen ken van het feest van mijn zus 2 jaar geleden en toen was het ook geweldig! Lieve mama’s , lekker eten wat wil je nog meer voor je feest! Mijn gasten zijn ook allemaal alleen maar lovend over het heerlijke eten wat er geserveerd werd, Dank jullie wel!”

Betty Van Veen
Feest

“Fantastisch concept, eten en volledige verzorging!

Mama’s Koelkast is een professioneel bedrijf met een mooie maatschappelijke waarde en verhaal. Wij hebben volop genoten van een klein, intiem diner gemaakt door mama Zohra. Aanrader, ook in zakelijke context.”

Malou van der Pal
Zakelijke context

“Geweldig eten, lieve mensen en mooie verhalen”

Siebe Anbeek
Copywriter

“Als je geen genoegen neemt met een heel goede cateraar, maar gaat voor een uitmuntende cateraar, dan kies je voor Mama’s Koelkast. Niet alleen is het prachtige, kleurrijke eten dat ze voor feesten en andere gelegenheden op tafel toveren ontzettend lekker en gezond; het is ook verrassend en spannend eten. Geen standaard hapjes die je van iedere borrel kent, maar exotisch eten met een spannende twist en bijzondere smaken. Ik kan de catering van Mama’s Koelkast dan ook van harte aanbevelen aan eenieder die af wil van de standaard caterings!”

Sanne W
Local guide

“Wat een fantastisch bedrijf!!! Puur en heerlijk eten, altijd op en top verzorgd, vaak wat extra’s. Top service. Een fantastische eigenaresse waar je altijd op kan bouwen. Ik raad iedereen Mama’s Koelkast aan. Geweldige catering. Prachtige missie.

Voor de events van mijn bedrijf Master in Happiness regel ik altijd catering bij Mama’s Koelkast. Iedereen is enthousiast en direct fan!”

Maartje Derksen
Master in Happiness

“Wij hadden een top-ervaring met Aaliyah van Mama’s koelkast. Héérlijk eten, prachtig gepresenteerd en Aaliyah en haar collega voegden zich, qua contact en presentatie, helemaal naar de sfeer van ons feest. Alles klopte.”

Elmira Nijhuis
tuinfeest, 60 mensen

Wil je wat vragen of een reservering maken?

error: This content is protected