Catering

Mama’s Koelkast komt naar jou toe

Op zoek naar bijzondere catering?

Wilt u de gasten van uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft, borrel of jubileum méér geven dan alleen eten? Vertrouw dan op onze mama’s! Want naast de lekkerste gerechten, serveren onze mama’s de mooiste verhalen over hun recepten en de geschiedenis ervan. Met een grote glimlach en een portie gastvrijheid die je normaal alleen in huiskamers vindt.

Soorten catering

Bedrijfscatering

Mama’s Koelkast verzorgt met liefde de dagelijkse lunch voor het hele bedrijf. Onze Mama’s koken een kleurrijk menu zodat de werknemers de hele dag optimaal kunnen presteren. Dit kunnen wij op locatie in de bedrijfskantine realiseren, of we komen met de foodtruck op de stoep staan! Ook voor bedrijfsfeestjes staan de Mama’s altijd klaar.

Buffet Catering

Staat er een seminar, reünie, feestje of jubileum op de planning? Buffetcatering is een mooi alternatief voor een geserveerd gangendiner. Wij weten wat mensen beweegt en faciliteren met onze vriendelijke Mama’s de gezellige dynamiek van een lopend buffet.

Huwelijks Catering

Mama’s Koelkast heeft al in alle hoeken van het land de eer gehad om huwelijksfeesten en bruiloften te mogen voorzien van catering. We nemen graag alle culinaire zorgen uit handen op deze unieke dag, zodat iedereen kan genieten met het stralend bruidspaar in het middelpunt. Bruiloftscatering is zo speciaal!

Event Catering

Op het gebied van evenementencatering zijn we van vele markten thuis. Als cateraar van feesten door het hele land richten wij het menu en de aankleding in naar gelang het gevoerde thema. Mama’s Koelkast doet catering voor bijeenkomsten tot maar liefst 1000 personen, terwijl onze aanpak altijd persoonlijk blijft.

Crew Catering

Crewcatering is een vak apart. Tijdens een draaidag is het team bezield en hard aan het werk, vaak onder flinke tijdsdruk. Wij begrijpen het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet. Onze attente en persoonlijke service gecombineerd met ons kwaliteitsaanbod zorgt ervoor dat de crewleden zich ontspannen kunnen opladen voor hun volgende taak.

Party Catering

Fuif, borrel of receptie; hoe het feest ook heet, bij Mama’s Koelkast zit je goed. Met onze partycateringservice geven wij extra glans aan elk soort feest in de Randstad of daarbuiten. Naast hapjes, drankjes en volledige gerechten, kan Mama’s Koelkast ook de aankleding en bijvoorbeeld glaswerk, servies en bestek regelen. We denken met je mee en weten wat er nodig is om er een geslaagd feest van te maken.

Foodtruck catering

Maak van het eten een ervaring door de foodtruck van Mama’s Koelkast in te zetten! Op locatie verschijnt een volledige keuken, gevuld met heerlijke gerechten en een kokende Mama die met veel liefde alle gasten voedt. De foodtruck is zeer praktisch om in te zetten voor bedrijfsfeesten, bruiloft, jubileum of verjaardag. Naast authentieke gerechten kun je genieten van live cooking in de foodtruck.

Thuiswerk catering

Sinds 2020 is thuiswerken voor veel mensen dagelijkse kost geworden. Toch is het soms fijn om samen met je team te genieten van een hapje en een drankje, tijdens een online meeting of digitale borrel. Mama’s Koelkast heeft een vast team van bezorgers om te zorgen dat jouw hele team op tijd de catering in huis heeft voor een gezamenlijk moment op afstand. Mama’s Zoom ontbijtjes zijn zeer populair maar lunch, borrel of diner is ook mogelijk.

Catering aan huis

Ook een ontwikkeling uit 2020; in kleine kring feesten en partijen houden. Ook dit kunnen de Mama’s voor je verzorgen! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor catering op afstand, perfect voor een kleinschalige verjaardag of andere viering. Mama’s Koelkast bezorgt authentieke gerechten bij jou thuis, eventueel inclusief materiaal en altijd met uitleg over het gerecht, de kokende Mama en instructies over het serveren en bewaren. Een veilige manier van genieten!

Wil je wat vragen of een reservering maken?

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.