Ons verhaal

Het idee achter Mama’s Koelkast

Het idee voor Mama’s Koelkast ontstond in 2012, toen ik in mijn vriezer de laatste bakjes Marokkaanse erwtensoep en harira van mijn moeder vond. Mama was er toen niet meer. Ze was een paar maanden daarvoor overleden en de bakjes stonden er nog steeds. Ik kon ze niet opeten, maar ook niet voor altijd laten staan. Wat kon ik doen? De herinnering aan haar eten wilde ik niet kwijt.

Het eten van mijn moeder was zo lekker omdat zij het had klaargemaakt. Omdat het boordevol liefde en passie zat. En dat is nou juist zo moeilijk te vinden in de supermarkt, de bedrijfskantine of het afhaalrestaurant. Maar gelukkig zijn er duizenden vrouwen die koken zoals mijn moeder dat deed. Ik ben hen op gaan zoeken. Om samen te koken, verhalen te vertellen en Nederland kennis te laten maken met de lekkerste familierecepten van over de hele wereld!

Trots op wat we bereikt hebben

Als ik terugkijk op de afgelopen negen jaar dan ben ik zo ontzettend trots op wat wij allemaal hebben bereikt; Van één kookmama naar meer dan 50 Mama’s met grote passie voor koken. En dan waar wij allemaal geweest zijn, wie wij allemaal ontmoet hebben en wat wij allemaal hebben gezien, geproefd en beleefd. Ik spreek dagelijks inspirerende Mama’s en klanten én wij komen over de vloer bij de meest vooruitstrevende bedrijven en mensen van Nederland. Iedere dag weer weten onze Mama’s mij en onze gasten te verrassen met hun warmte en heerlijk authentiek eten. Ik kijk iedere dag uit naar een mooie kookdag, mooie ontmoetingen en gesprekken bij onze klanten. ​

117

KookMama’s

21

Verschillende keukens

63221

Blije en tevreden eters

85

Opgeleide Mama’s

Wil je wat vragen of een reservering maken?

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.