MOMMY BOX

Jij zorgt voor je kleintje, Mama zorgt voor jou!



Het perfecte kraamcadeau

Iemand in jouw omgeving gaat binnenkort bevallen van een kindje en jij bent aan het nadenken over hét perfecte kraamcadeau. Kleertjes? Hebben ze waarschijnlijk al meer dan genoeg. Knuffeltjes vast ook. De baby wordt al genoeg verwend, maar hoe zit dat met de moeder? In die eerste weken zal alle energie gaan naar het zorgen voor dat nieuwe kleintje. Hoe fijn zou het zijn als er iemand extra goed voor háár zorgt? Dat is waar Mama’s Koelkast goed in is: mensen verwennen en verzorgen met heerlijk, voedzaam eten!

Allerlei opties

Met Mama’s Koelkast Mommybox stel jij je perfecte kraamcadeau samen: De pasbevallen moeder krijgt Mama’s eten thuisbezorgd, waarbij gekozen kan worden voor de hoeveelheid dagen of weken én uit verschillende keukens. Wat dacht je van bijvoorbeeld heerlijk Indiaas of Marokkaans, en lekkere soepen en smoothies vol voedzame ingrediënten, speciaal samengesteld om het herstelproces en de borstvoeding te ondersteunen.

Mama zorgt voor mama

De moeder kan zelf haar voorkeuren doorgeven en kiezen uit 5 verschillende keukens en eventuele extraatjes zoals een deep clean van haar koelkast door een van onze Mama’s, lekkere sweets of koekjes om aan het kraambezoek uit te delen. Zo hoeft zij nergens meer aan te denken én even lekker niet te koken, terwijl ze toch gezond, voedzaam en vooral lékker eet. Al haar aandacht kan naar haar kleintje gaan.

Kijk op onze website voor alle opties en stel jouw perfecte pakket samen. Mama komt het met alle liefde thuisbezorgen, maar je kunt jouw pakket ook ophalen in onze winkel in Amsterdam.

Mama’s Koelkast Mommybox

Voor de pas bevallen mama!

  • Voedzame maaltijden
  •  Ingrediënten die herstel ondersteunen
  •  Én de borstvoeding
  •  Samengesteld met diëtisten
  •  Thuisbezorgd met Mama’s liefde!

Neem contact op voor meer informatie en om te bestellen!





    error: This content is protected