Ook heerlijke wereldse gerechten leren koken?

Doe mee aan een kookworkshop van onze Marokkaanse, Surinaamse, Libanese, Portugese of Nederlandse mama!

Ruime locatie

Mama's Keuken in Amsterdam West beschikt over een grote ruimte voor kookworkshops en grote eetkamer om veilig samen te leren koken

’s Avonds

De workshops vinden plaats van 16:30-20:00 uur. Na het bereiden van het eten gaan jullie samen (veilig) aan tafel om te smullen van het eten!

Onze mama's helpen jou bij het maken van overheerlijke keukenspecialiteiten

Van wie kun je beter leren koken dan een echte buitenlandse mama? En wat is er lekkerder dan een mooie,traditionele maaltijd die je zelf hebt bereid? Mama’s Koelkast’s kookworkshops worden verzorgd door échte moeders. Zij delen hun kookkunsten, familierecepten en de verhalen die er bij horen graag met u. En met de gasten van uw verjaardag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest natuurlijk!

Met liefde, aandacht en plezier!

Onze mama’s koken zoals mama’s dat doen: met liefde, aandacht en op gevoel. En precies op die manier nemen ze u stap voor stap mee door de bereiding van hun gerechten, of die nu eenvoudig zijn, of heel verfijnd. En als u het leuk vindt, gaan we vooraf samen naar de markt, want ook inkopen doen is een kunst!

Onze Mama's leren je thuiskomen in de keuken!

Puur en gezond!

Wat de moeders bereiden is (h)eerlijk. Pure & eerlijke gerechten. Terug naar de basis en pure smaak. Van en voor mensen met hart voor gezond, lekker + duurzaam. Met meer dan 8 verschillende workshops, is er écht voor ieder wat wils. Of wat dacht je van een bijzondere kookworkshop op maat met een specifiek thema of doelstelling van jouw bedrijf? Die bedenken we samen.

Wereldse kookworkshop

prijs op aanvraag

Voor groepen van minimaal 10 personen.

 Kookworkshop met eigen groep.
 3,5 uur vol inspiratie!
 Datum zelf kiezen!
 Heerlijk samen leren koken!
 Na het koken gezellig samen eten.
 Extra recepten voor thuis

Bespreek de mogelijkheden, neem contact op