Onze mama’s

Mama Eurice

Mama Eurice komt uit Mozambique maar vertrok al op jonge leeftijd naar Portugal voor haar koks- en patisserieopleiding. De keuken van mama Eurice is dus een geweldige samensmelting van Afrikaanse en Portugese gerechten, daarnaast is ze onze favoriete bakmama! Mama’s Koelkast heeft het geluk dat ze uiteindelijk hier is komen wonen met haar Nederlandse man.

Mama Eurice is heel creatief, dat zie je niet alleen terug in haar sweets en gerechten maar ook in haar handwerkkunst. Prachtige tassen, sleutelhangers en mondkapjes maakt ze van Afrikaanse stoffen, een ode aan haar moederland.
Ze experimenteert tijdens het bakken graag met vervangende ingrediënten voor dieetwensen. Zo maakt mama Eurice de allerlekkerste vegan cakes, glutenvrije taartjes en lactosevrije bonbons.

Binnen Mama’s Koelkast heeft mama Eurice haar eigen bakery om al deze heerlijkheden en meer te maken. Daarnaast kookt zij ook allerlei gerechten met Zuid Afrikaanse en Portugese invloed. Haar bobotie is de beste die je ooit gaat proeven! Ook de snacks van mama Eurice zijn erg populair, zo maakt ze badjias, kruidige balletjes op basis van kikkererwten, en haar versie van pan de queijo gevuld met kaas, broccoli en cashews. Altijd smullen met mama Eurice!

Mama Eurice’s specialiteiten

  • Sweet, optioneel vegan, glutenvrij of lactosevrij
  • Zuid Afrikaanse keuken
  • Portugese keuken

Bekijk al onze mama’s

Wil je wat vragen of een reservering maken?

error: This content is protected