Onze mama’s

Mama Prerna

Mama Prerna komt uit het kleurrijke India en is samen met haar gezin naar Nederland verhuisd voor het werk van haar man. Toen haar kinderen oud genoeg waren om hun eigen boontjes te doppen, besloot mama Prerna dat het tijd was voor zelfontplooiing. Ze wilde iets met haar passie voor gezond koken gaan doen! na Ze maakt graag authentieke Indiase gerechten uit verschillende regio’s, rijk gevulde salades en gezonde snacks zoals energy balls en smoothies. Ook is Prerna dol op koken met kinderen! Zo geeft zij tijdens schoolvakanties workshops waar kinderen leren om zelf groentepizza’s, smoothies en gezonde koekjes te maken.

Maar ze deelt haar vaardigheden net zo lief met volwassenen en haar Indiase kookworkshops zijn dan ook altijd volgeboekt. Vast onderdeel van de workshop: een lesje Bollywooddansen!

De rijke Indiase keuken is niet in 1 gerecht samen te voegen, het land is zo groot en heeft een breed scala aan klimaten en religies, waardoor er in elke regio weer iets anders op tafel staat. Maar de bekende curries en Indiase roti’s zijn gerechten die we hier ook kennen, en deze kookt mama Prerna dan ook graag. Ze gebruikt haar familierecepten voor bijvoorbeeld butter chicken, biryani en haar overheerlijke paratha’s. Deze platbroden met fenegriekblad worden met de hand gemaakt en op een speciale plaat gebakken. Dit moet je geproefd hebben!

Mama Prerna’s specialiteiten

  • Authentieke Indiase curries
  • Paratha en roti
  • Gezonde sweets
  • Koken met kinderen
  • Spannende salades

Bekijk al onze mama’s

Wil je wat vragen of een reservering maken?

error: This content is protected