Onze mama’s

Mama Jane

Mama Jane is al vanaf het prille begin aan Mama’s Koelkast verbonden. Haar gerechten zijn zoveel meer dan een maaltijd, mama Jane maakt er altijd een ervaring van! Haar verhalen, haar kennis over de Surinaamse cultuur en keuken en haar feestelijke verschijning zijn net zo belangrijk als het eten zelf.

De eerste echte Mama’s Koelkast werd dagelijks door mama Jane gevuld met afhaalmaaltijden, heerlijke Surinaamse gerechten voor de gasten die makkelijk en snel thuis wilden eten. In elke hap was de liefde waar mama Jane mee kookt te proeven en al snel had ze een trouwe fanclub. En die fanclub is blijven groeien toen Mama’s Koelkast ging groeien. Naar de steeds groter wordende cateringopdrachten maar ook naar de kantine van Rockstart, waar de gasten een lange rij vormden op de dagen dat mama Jane achter de pannen stond.

Geregeld neemt mama Jane haar dochter mee als souschef, die ze liefkozend Jantje noemt. Jantje weet als geen ander waar het eten van mama Jane om draait: mama Jane leeft om voor mensen te koken, het is haar grootste plezier om iedereen die moederliefde mee te geven via haar gerechten.

Een groot Surinaams feest, dat is het altijd met mama Jane. Ze is dol op al haar gasten en betovert iedereen met haar glimlach en originele Surinaamse gerechten.

Mama Jane geniet van live cooking op partijen, maar ook het geven van kookworkshops vindt ze geweldig. Voor een uitgebreid buffet draait ze haar hand niet om en mama Jane maakt ook graag haar eigen producten, zoals haar picalilly hot sauce en aardappel sambal. Klassieke Surinaamse toetjes zoals bojo, heerlijke cassavecake, behoren ook tot haar repertoire!

Mama Jane’s specialiteiten

  • Surinaamse gerechten
  • Baka bana met pindasaus
  • Authentieke bami, roti en nasi
  • Gemberbier, zo lekker dat het de krant heeft gehaald
  • Live cooking

Bekijk al onze mama’s

Wil je wat vragen of een reservering maken?

error: This content is protected